Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť
Kód: 0641958Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 112 |
Dátum uvedenia titulu | 2006-11-29 |
Rozmery | 298x210x7 |
Hmotnosť | 277g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.28 kg |
Autor: | Brandšteterová Alena |
Autor: | Brandšteterová Alena |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár