Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť
Kód: 0641959Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 188 |
Dátum uvedenia titulu | 2007-11-29 |
Rozmery | 298x210x11 |
Hmotnosť | 446g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.45 kg |
Autor: | Brandšteterová Alena |
Autor: | Brandšteterová Alena |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár