Analytická chémia pre 2 roč. ŠO potravinárska výroba, 1. časť
Kód: 0641957Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 128 |
Dátum uvedenia titulu | |
Rozmery | 298x210x8 |
Hmotnosť | 310g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.31 kg |
Autor: | Brandšteterová Alena |
Autor: | Brandšteterová Alena |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár