French Pâtisserie
Kód: 34556Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Podtitul | Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts |
Autor | École Ferrandi |
Vydavateľ | Editions Flammarion |
Počet strán | 656 |
Rok vydania | 2017 |
Predpokladaný dátum vydania | 26.10.2017 |
Väzba | Hardback |
Jazyk | EN |
Vekové odporúčanie | |
Dátum dotlače | |
Téma | Kuchárky |
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchárky |
---|---|
Hmotnosť: | 4.288 kg |
Autor: | École Ferrandi |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár