Fruit
Kód: 146227Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Podtitul | Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts |
Autor | Ferrandi Paris |
Vydavateľ | Editions Flammarion |
Počet strán | 304 |
Rok vydania | 2021 |
Predpokladaný dátum vydania | 14 Oct 2021 |
Väzba | Hardback |
Jazyk | EN |
Vekové odporúčanie | |
Dátum dotlače | |
Téma | Kuchárky |
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchárky |
---|---|
Autor: | Ferrandi Paris |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár