Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1
Kód: 0373272Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi. Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 136 |
Dátum uvedenia titulu | 2014-01-01 |
Rozmery | 295x210x8 |
Hmotnosť | 372g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Beletria (nad 10 rokov) |
---|---|
Hmotnosť: | 0.37 kg |
Autor: | Huľo Peter |
Autor: | Huľo Peter |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár