Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl
Kód: 0649884Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a názorné výklady, doplnené o krásne ilustrácie, prostredníctvom ktorých zistíte, kde a ako sa pestujú alebo získavajú jednotlivé suroviny, aké postupy sa uplatňujú pri ich spracovaní a ako sa z nich vyrábajú produkty, ktoré potom konzumujeme alebo pijeme. Kniha predstavuje čokoládu, čaj, med, ryžu, syr, arašidové maslo, cukrovú vatu a ďalšie. Vedeli ste napríklad, že pravá vanilka, ktorej chuť poznáte zo sladkostí, sa vlastne získava z jednej orchidey? Že popcorn, na ktorom si radi pochútite napríklad v kine, sú zrnká kukurice, ktoré doslova explodovali horúčavami? Alebo že hlavnými opeľovačmi ananásovníka v prírode sú kolibríky?Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 64 |
Dátum uvedenia titulu | 2022-05-17 |
Rozmery | 306x245x13 |
Hmotnosť | 766g |
Typ | Knihy viazané |
Dodatočné parametre
Kategória: | Beletria (do 10 rokov) |
---|---|
Hmotnosť: | 0.77 kg |
Autor: | Minoglio, Federico Mariani Andrea |
Autor: | Minoglio, Federico Mariani Andrea |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár