Kuchárky
Najpredávanejšie

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Rok vydania: 2006 ISBN: 8073600706 Rozmer: 172×202 mm Počet strán: 38 Väzba: brožovaná...

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

Autor: Johanna Handschmann Viac ako 100 ľahkých a chutných pokrmov, kurz pre začiatočníkov, recepty s podrobným návodom, prehľadné tabuľky, veľa foto.

Autor: Dagmar von Cramm Zásady detskej výživy, kalorické tabuľky, každý recept s návodom a podrobným opisom, raňajky, desiaty, olovranty, polievky a iné jedlá pre alergikov a...

Kniha o všestrannom použití čokolády v kuchyni. Už pri listovaní v tejto knihe dostanete chuť na čokoládu v akejkoľvek forme.

Autor: Helmut Lützner, Helmut Million V tejto knihe sa dozviete, ako využiť jednu z najstarších a najúčinnejších liečebných metód - pôst na to, aby ste sa cítili dobre vo...

Ottova kuchárka - najlepšie recepty *Pôvod, história a kultúra pestovania, prípravy a konzumácie kávy*Vplyv povzbudzujúcich zložiek na zdravie a kondíciu*Správny výber a...

Bylinky to nie je len vôňa a chuť. Za krehkým vzhľadom sa neraz ukrýva liečivá sila. Využite poznatky a skúsenosti našich babičiek a založte si vlastnú bylinkovú lekárničku....

Objavte znovu liečivú silu prírody. Známy slovenský fotograf a znalec bylinek Dionýz Dugas predstavuje 34 najznámejších a najúčinnejších bylinek, ktoré je možné v najrôznejších...

Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí.

Autor: Hana Sedláčková Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.