Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso
Kód: 0377093Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 86 |
Dátum uvedenia titulu | 2016-03-14 |
Rozmery | 210x145x10 |
Hmotnosť | 216g |
Typ | Knihy viazané |
Dodatočné parametre
Kategória: | Varenie, nápoje, diéty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.22 kg |
Autor: | Jesenská - Horecká Lucia |
Autor: | Jesenská - Horecká Lucia |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár