La Cucina
Kód: 11954Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Podtitul | The Regional Cooking of Italy |
Autor | The Italian Academy of Cuisine |
Vydavateľ | Rizzoli International Publications |
Počet strán | 928 |
Rok vydania | 2009 |
Predpokladaný dátum vydania | 20.10.2009 |
Väzba | Hardback |
Jazyk | EN |
Vekové odporúčanie | |
Dátum dotlače | |
Téma | Kuchárky |
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchárky |
---|---|
Hmotnosť: | 2.828 kg |
Autor: | The Italian Academy of Cuisine |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár