Moja chalupárska kuchyňa
Kód: 0657304Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Väčšina receptov pochádza z relácie Na chalupe, ktorú tvorí moderátorka Katka Jesenská už sedem rokov. Kniha je prehľadne rozdelená do štyroch ročných období a nájdete v nej nielen Katkine recepty, ale aj recepty chalupárov, ktoré počas svojho putovania po chalupách ochutnala. Niektoré z nich majú svoju históriu a sú označené ako „tradičné“. Sú naším vzácnym dedičstvom, a preto v Katkinej knihe nemohli chýbať. Ukážka: „Uvedomujem si, že máme veľké privilégium žiť život podľa svojich predstáv. Mať tú možnosť vybrať si a uniknúť z rušného mestského života niekde, kde je náš druhý domov poskytujúci taký dôležitý balans medzi búrkami všedného života. „Iný svet“ tomu hovorievala moja mama. Potrebujeme čoraz menej materiálnych vecí a viac túžime po jednoduchosti a nenahraditeľnom kontakte s prírodou. Učíme sa ju opäť počúvať a vnímať. Prijímať jej dary a zároveň ju chrániť. Žiť v nej a s ňou. Bez zbytočných plotov a vymedzení. A tak je to aj s jedlom – čerstvo odtrhnutá paradajka, bylinky či vykopaný zemiak z vlastnej záhrady, mäso z menšieho domáceho chovu či mliečne výrobky z poctivého salaša sú tým najlepším predpokladom chutného receptu. A keď k tomu pridáme fantáziu, chute, vône a lásku k vareniu, výsledok je zaručený. Táto kniha vznikla na podnet divákov, ale aj mojich synov, ktorým som veľa z týchto receptov varila, keď boli malí. Dnes si už mnohé z nich varia sami. A keď si nie sú istí, pýtajú sa ma na suroviny či presný postup. Majú naozaj veľa otázok. Odteraz nájdu odpovede v tejto knihe.“ Katarína JesenskáČíslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 200 |
Dátum uvedenia titulu | 2022-09-23 |
Rozmery | 242x176x23 |
Hmotnosť | 747g |
Typ | Knihy viazané |
Dodatočné parametre
Kategória: | Varenie, nápoje, diéty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.75 kg |
Autor: | Jesenská Katarína |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár