https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Kód: 0333808
Neohodnotené
Značka: Nová Práca
€54,90 –20 %
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
€54,90 –20 % €43,92
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Číslo vydania 3
Jazyky slovenský
Počet strán 1270
Dátum uvedenia titulu 2013-10-01
Rozmery 306x220x52
Hmotnosť 2240g
Typ Knihy viazané

Dodatočné parametre

Kategória: Varenie, nápoje, diéty
Hmotnosť: 2.24 kg
Autor: Kendík Konrád

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: