Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Kód: 0333808Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.Číslo vydania | 3 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 1270 |
Dátum uvedenia titulu | 2013-10-01 |
Rozmery | 306x220x52 |
Hmotnosť | 2240g |
Typ | Knihy viazané |
Dodatočné parametre
Kategória: | Varenie, nápoje, diéty |
---|---|
Hmotnosť: | 2.24 kg |
Autor: | Kendík Konrád |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár