Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Kód: 0343949Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.Číslo vydania | 2 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 720 |
Dátum uvedenia titulu | 2015-02-01 |
Rozmery | 306x215x52 |
Hmotnosť | 1430g |
Typ | Knihy viazané |
Dodatočné parametre
Kategória: | Varenie, nápoje, diéty |
---|---|
Hmotnosť: | 1.43 kg |
Autor: | Kendík Konrád |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár