Suroviny pre 2. ročník učebný odbor cukrár
Kód: 0638686Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím surovín v cukrárskej výrobe. V jednotlivých kapitolách sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao, čokoláda, pochutiny (káva, čaj, koreniny, arómy, ocot) a rôsolotvorné látky.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 88 |
Dátum uvedenia titulu | 2009-10-14 |
Rozmery | 296x210x5 |
Hmotnosť | 210g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.21 kg |
Autor: | Dubová Gabriela |
Autor: | Dubová Gabriela |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár