Technológia 1 (učebný odbor mäsiar)
Kód: 0637838Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
čebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 72 |
Dátum uvedenia titulu | 2021-10-04 |
Rozmery | 298x210x5 |
Hmotnosť | 215g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.22 kg |
Autor: | Hudeková Eva |
Autor: | Hudeková Eva |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár