https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Kód: 0637840
Neohodnotené
€28 –10 %
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
€28 –10 % €25,20
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
Číslo vydania 1
Jazyky slovenský
Počet strán 80
Dátum uvedenia titulu 2021-10-01
Rozmery 298x210x5
Hmotnosť 236g
Typ Paperback

Dodatočné parametre

Kategória: Učebnice
Hmotnosť: 0.24 kg
Autor: Hudeková Eva
Autor: Hudeková Eva

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: