Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)
Kód: 0637840Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 80 |
Dátum uvedenia titulu | 2021-10-01 |
Rozmery | 298x210x5 |
Hmotnosť | 236g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.24 kg |
Autor: | Hudeková Eva |
Autor: | Hudeková Eva |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár