Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
Kód: 0641964Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 168 |
Dátum uvedenia titulu | 2009-11-29 |
Rozmery | 298x210x9 |
Hmotnosť | 451g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.45 kg |
Autor: | Sládečková Gabriela |
Autor: | Sládečková Gabriela |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár