https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Kód: 0638688
Neohodnotené
€28 –10 %
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár
€28 –10 % €25,20
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.
Číslo vydania 1
Jazyky slovenský
Počet strán 88
Dátum uvedenia titulu 2014-10-14
Rozmery 297x209x8
Hmotnosť 246g
Typ Paperback

Dodatočné parametre

Kategória: Učebnice
Hmotnosť: 0.25 kg
Autor: kolektív autorov
Autor: Kolektív autorov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: