Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár
Kód: 0638688Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 88 |
Dátum uvedenia titulu | 2014-10-14 |
Rozmery | 297x209x8 |
Hmotnosť | 246g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
Autor: | kolektív autorov |
Autor: | Kolektív autorov |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár