https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Technológia pre 1. ročník UO cukrár

Kód: 0641961
Neohodnotené
€28 –10 %
Technológia pre 1. ročník UO cukrár
€28 –10 % €25,20
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.
Číslo vydania 1
Jazyky slovenský
Počet strán 144
Dátum uvedenia titulu 2020-11-29
Rozmery 298x210x8
Hmotnosť 399g
Typ Paperback

Dodatočné parametre

Kategória: Učebnice
Hmotnosť: 0.4 kg
Autor: Sládečková Gabriela
Autor: Sládečková Gabriela

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: