Technológia pre 1. ročník UO cukrár
Kód: 0641961Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 144 |
Dátum uvedenia titulu | 2020-11-29 |
Rozmery | 298x210x8 |
Hmotnosť | 399g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Autor: | Sládečková Gabriela |
Autor: | Sládečková Gabriela |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár