https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Kód: 0640500
Neohodnotené
€28 –10 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
€28 –10 % €25,20
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
Číslo vydania 1
Jazyky slovenský
Počet strán 88
Dátum uvedenia titulu 2019-11-03
Rozmery 297x209x10
Hmotnosť 266g
Typ Paperback

Dodatočné parametre

Kategória: Učebnice
Hmotnosť: 0.27 kg
Autor: kolektív autorov
Autor: Kolektív autorov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: