Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
Kód: 0640500Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 88 |
Dátum uvedenia titulu | 2019-11-03 |
Rozmery | 297x209x10 |
Hmotnosť | 266g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.27 kg |
Autor: | kolektív autorov |
Autor: | Kolektív autorov |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár