https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Technológia pre 2. ročník UO pekár

Kód: 0641960
Neohodnotené
€28 –10 %
Technológia pre 2. ročník UO pekár
€28 –10 % €25,20
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
Číslo vydania 1
Jazyky slovenský
Počet strán 136
Dátum uvedenia titulu 2015-11-29
Rozmery 298x210x8
Hmotnosť 355g
Typ Paperback

Dodatočné parametre

Kategória: Učebnice
Hmotnosť: 0.36 kg
Autor: Dubová Gabriela
Autor: Dubová Gabriela

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: