Technológia pre 2. ročník UO pekár
Kód: 0641960Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 136 |
Dátum uvedenia titulu | 2015-11-29 |
Rozmery | 298x210x8 |
Hmotnosť | 355g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.36 kg |
Autor: | Dubová Gabriela |
Autor: | Dubová Gabriela |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár