https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Technológia pre 3. ročník UO kuchár

Kód: 0641992
Neohodnotené
€28 –10 %
Technológia pre 3. ročník UO kuchár
€28 –10 % €25,20
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Číslo vydania 1
Jazyky slovenský
Počet strán 136
Dátum uvedenia titulu
Rozmery 298x210x9
Hmotnosť 370g
Typ Paperback

Dodatočné parametre

Kategória: Učebnice
Hmotnosť: 0.37 kg
Autor: kolektív autorov
Autor: Kolektív autorov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: