Technológia pre 3. ročník UO kuchár
Kód: 0641992Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 136 |
Dátum uvedenia titulu | |
Rozmery | 298x210x9 |
Hmotnosť | 370g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.37 kg |
Autor: | kolektív autorov |
Autor: | Kolektív autorov |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár