Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.
Kód: 0643645Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.Číslo vydania | 2 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 108 |
Dátum uvedenia titulu | |
Rozmery | 296x210x8 |
Hmotnosť | 306g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Učebnice |
---|---|
Hmotnosť: | 0.31 kg |
Autor: | Hudeková Eva |
Autor: | Hudeková Eva |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár