https://www.beletry.sk/google/export/products.xml

Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Kód: 0643645
Neohodnotené
€28 –10 %
Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.
€28 –10 % €25,20
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní

Podrobný popis

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.
Číslo vydania 2
Jazyky slovenský
Počet strán 108
Dátum uvedenia titulu
Rozmery 296x210x8
Hmotnosť 306g
Typ Paperback

Dodatočné parametre

Kategória: Učebnice
Hmotnosť: 0.31 kg
Autor: Hudeková Eva
Autor: Hudeková Eva

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: