The Perfect Loaf
Kód: 217507Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Podtitul | The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book |
Autor | Maurizio Leo |
Vydavateľ | Random House |
Počet strán | 400 |
Rok vydania | 2022 |
Predpokladaný dátum vydania | 8 Nov 2022 |
Väzba | Hardback |
Jazyk | EN |
Vekové odporúčanie | |
Dátum dotlače | |
Téma | Kuchárky |
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchárky |
---|---|
Autor: | Maurizio Leo |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár