Zelená kuchárka
Kód: 0683744Doručenie zdarma
Pri nákupe nad 39€ v rámci Slovenska
Online podpora 8:00 - 16:00
Ak máte otázky, alebo problémy kontaktujte nás
Vrátenie tovaru
Tovar môžete vrátiť do 14 dní
Podrobný popis
Prečo jesť viac rastlinných potravín a obmedziť konzumáciu mäsa? Keď svoj jedálniček zameriame na rastlinnú stravu, čoskoro pocítime nárast energie, zlepší sa nám trávenie a budeme sa cítiť oveľa lepšie a ľahšie. To nie pocit na zahodenie, však? Ide o kuchyňu s množstvom čerstvej zeleniny a ovocia, obilnín aj strukovín. Jedlá na každý deň, špeciálne nápady na recepty zo zvyškov, polievky, placky a guľky, šťavnaté slané aj sladké koláče a mnohé ďalšie dobroty robia vegetariánsku kuchyňu úžasne všestrannou. Dajte zelenú nielen svojej kuchyni, ale najmä svojmu zdraviu! Ukážka Fazuľové brownies /10 porcií/ SUROVINY: - 60 g tmavej čokolády - 30 g kokosového oleja - 2 varené červené repy (asi 250 g) - 200 g červených sterilizovaných fazúľ - 3 vajcia - 80 g krupicového cukru - 120 g mandľovej muky - 50 g kakaa - 2 lyžičky bezlepkového kypriaceho prášku do pečiva POSTUP: 1. Menší plech si vyložíme papierom na pečenie. Čokoládu s kokosovým olejom rozpustime na vodnom kúpeli. 2. Repu, fazuľu a vajcia rozmixujeme dohladka. Do zmesi zašľaháme rozpustenú čokoládu, pridáme cukor, mandľovú muku, kakao a kypriaci prášok, dôkladne premiešame. 3. Cesto rozotrieme do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C asi 45 minút. Necháme úplne vychladnúť. Potom nakrájame.Číslo vydania | 1 |
Jazyky | slovenský |
Počet strán | 200 |
Dátum uvedenia titulu | 2024-04-17 |
Rozmery | 235x156x20 |
Hmotnosť | 605g |
Typ | Paperback |
Dodatočné parametre
Kategória: | Varenie, nápoje, diéty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.61 kg |
Autor: | Olejárová Katarína |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár